☆Pumpkin Pie☆. Pumpkin pie is a dessert pie with a spiced, pumpkin-based custard filling. The pumpkin is a symbol of harvest time, and pumpkin pie is generally eaten during the fall and early winter. Вкуснейший ЧИЗКЕЙК из ТЫКВЫ Pumpkin pie. Простой ТЫКВЕННЫЙ ПИРОГ на кефире МАННИК ароматный и вкусный рецепт Люда Изи Кук пирог pumpkin pie. These easy pumpkin pie recipes are perfect for Thanksgiving.
It consists of a pumpkin-based custard baked in a single pie shell. This pie is traditionally served with whipped cream. Award-winning creamy pumpkin pie recipe has a secret ingredient to make it extra special! You can have ☆Pumpkin Pie☆ using 10 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of ☆Pumpkin Pie☆
- You need 2 of pâtes brisées.
- Prepare 400 g of chair de potiron.
- Prepare 1 of oignon.
- You need 2 of oeufs et 1 blanc d'oeuf.
- You need 2 of càs crème fraîche.
- Prepare 1 of càs persil haché.
- Prepare 100 g of lardons.
- Prepare 50 g of gruyère râpé.
- You need 25 g of beurre.
- It's of sel et poivre.
I spent most of my life making the pumpkin pie recipe on Last year, I made a simple perfect pumpkin pie using sweetened condensed milk. This year I decided to up the ante and really change up the classic. Tradition Pumpkin Pie is very popular in the United States and Canada. In other parts of the world it is rarely served.
☆Pumpkin Pie☆ instructions
- Préchauffer le four à 200°C.
- Couper le potiron en petits cubes et émincer l'oignon. Les faire revenir dans le beurre et poursuivre la cuisson pour réduire les légumes en purée. Faire évaporer le maximum d'eau en remuant souvent.
- Laisser refroidir le mélange. Pendant ce temps, faire revenir les lardons et les incorporer à la préparation.
- Y ajouter les oeufs, le fromage, la crème, le persil, saler et poivrer.
- Enduire le fond de tarte avec du blanc d'oeuf, pour éviter qu'elle ne se ramollisse et y verser la préparation. Enfourner pour 20 minutes.
- Dérouler le second disque de pâte brisée et dessiner un visage de citrouille d’Halloween.
- Sortir la tarte du four. Poser le « visage » et enfourner de nouveau pour 20 minutes. Vérifier la cuisson avec la lame d'un couteau.
- Déguster avec une bonne salade verte 😋.
It is most popular during the Thanksgiving holiday. Every Thanksgiving season, families gather around the table and celebrate a meal together. Pumpkin pie, the hallmark of Thanksgiving. Pumpkin pie is the most classic Thanksgiving dessert. The holiday wouldn't be the same without it.
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